BAU-TECH 2003 Építőipari Kft.

BAU-TECH 2003 Építőipari Kft.

Céginformáció - Szolgáltatások

Vállalkozásunk 1999-ben alakult, családi házak, társas házak, ipari, mezőgazdasági, középületek szerkezetkész kivitelezését, estrichbetonozását, gépi vakolását végezzünk. Megrendelőink magánszemélyek és cégek egyaránt. Dolgozóink Kapuvár, Csorna környékiek. Elsősorban Nyugat-Magyarországon és Ausztria keleti részén, a Budapest-Bécs-Balaton által körülhatárolt régiókban tevékenykedünk. Eszközeink, technológiánk a mai kor követelményeit figyelembe véve a lehető legmagasabb szinten áll, a fejlesztés és szakembereink képzése folyamatos.

Gépi vakolás

Gépi vakolás

A gépi vakolatok mind műszakilag, mind esztétikailag megfelelnek a mai kor által támasztott követelményeknek. Segítségükkel egy rétegben felhordva, festésre kész felületet készítünk.

Részletek

Estrich betonozás

Estrich betonozás

Az estrich beton a mai kor padlóburkolatainak ideális aljzata. Műszaki tulajdonságai és esztétikai jellemzői alapján a lakó-, és középületek követelményeit legjobban kielégítő megoldás.

Részletek

Szerkezetépítés

Szerkezetépítés

Lakó-, és középületek, valamint ipari-, és szolgáltató tevékenységeknek otthont adó építmények teljeskörű és részleges építési munkáit végezzük, akár generál kivitelezésben is.

Részletek

Ha kérdése van, vagy árajánlatot szeretne kérni, itt gyorsan és egyszerűen megteheti

Ajánlatkérés

© 2018 | BAU-TECH 2003 Építőipari Kft.

Feki Webstudio @ 2012 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás