BAU-TECH 2003 Építőipari Kft.
Kik vagyunk?

Ismerje meg vállalkozásunkat!

Vállalkozásunk közel 20 éve, mint  Bau-Tech Építőipari Bt. alakult, 2003 óta Bau-tech 2003 Kft néven egyszemélyes Kft-ként működik.

Fő tevékenységünk az estrichbetonozás és belső gépi vakolás, de emellett vállalunk családi házak, társas házak, ipari, mezőgazdasági, középületek szerkezetkész kivitelezését is.

Megrendelőink magánszemélyek és cégek is egyaránt, akik közül sokan már a kezdetek óta a partnereink.

Elsősorban Nyugat-Magyarországon illetve a Budapest-Balaton által körülhatárolt régiókban tevékenykedünk. Eszközeink, technológiánk a mai kor követelményeit figyelembe véve a lehető legmagasabb szinten állnak, a fejlesztés és szakembereink képzése folyamatos. A vállalkozás terjeszkedésével dolgozóink létszáma is növekedett, jelenleg közel 70 főt foglalkoztatunk.

Célunk mindig az ügyfeleink teljes megelégedettsége, a megkereséstől  a munka elvégzésén át egészen az elszámolásig. Tevékenységünket a maximalizmus, a minőségi szolgáltatások és a korrekt pénzügyi elszámolások jellemzik. 2016-ban megkaptuk az üzleti élet legmegbízhatóbb szereplője minősítést, számunkra azonban az ügyfeleink pozitív, elismerő visszajelzései a legfontosabbak. Ebben a szellemben szeretnénk Vállalkozásunkat tovább építeni a elkövetkezendő években is …..

                                                                "A mi referenciánk az elégedett ügyfél"


                                                                                                                                            Bárkovics Zoltán

                                                                                                                                                ügyvezető