BAU-TECH 2003 Építőipari Kft.
Mivel foglalkozunk?

Szolgáltatásaink

Gépi vakolás

A gépi vakolatok mind műszakilag, mind esztétikailag megfelelnek a mai kor által támasztott követelményeknek. A vakolás elkészítésével festésre kész felületet kapunk.   

Alkalmazási terület: A cégünk által alkalmazott technológia felhasználható új és régi lakóépületek, középületek, ipari-, és mezőgazdasági objektumok belső szerkezeteinek, azaz beton, tégla és Ytong felületeinek a vakolására, beleértve a magasabb páratartalmú helyiségeket, mint pl. lakóházak mosókonyhái és fürdőszobái. Falfűtéses oldalfalra és mennyezetre egyaránt alkalmas.  

Előnyei: A gépi vakolat gazdaságosabb, mert ezzel a technológiával csak egy munkafázisra van szükség a kívánt felületi minőség eléréséhez. Ezzel időt és energiát tudunk megtakarítani.További fontos tulajdonság a repedésmentesség. A szárazkeverék pontosan beállított receptúrájának köszönhetően a vakolat kötési és szilárdulási folyamata során a vízveszteség következtében sem keletkeznek felületi repedések.

Műszaki feltétele: Hálózati víznyomás min. 2/5bar valamint 3*25C áramerősség.


Referenciák

Estrichbetonozás

Az estrichbeton a mai kor padlóburkolatainak ideális aljzata. Műszaki tulajdonságai és esztétikai jellemzői alapján a lakó-, és középületek építéstechnológiai követelményeit legjobban kielégítő megoldás.

Az estrichbeton egy speciális aljzatbeton, ami költséghatékonyan alkalmazható, aljzat kiegyenlítő valamint teher elosztó feladatokra, bármilyen típusú épültben. Lehetőség van mikroszálak használatára, melyek hatékonyan csökkentik a korai zsugorodási repedéseket, és bizonyos esetekben alkalmas az acélháló kiváltására is. Az elkészült estrich felülete közvetlenül burkolható, nem igényel utókezelést.


Referenciák

Hőszigetelő könnyűbeton (polistirol beton)

A polisztirolbetonok adalékanyaga expandált polisztirolgyöngy, kitöltésre illetve hőszigetelésre használjuk. A polisztirol betont a munkaterületre estrichbeton pumpával juttatjuk, ezáltal naponta akár több m3 könnyűbeton is bedolgozható. Nem lehet végleges teherhordó felületként használni!

Alkalmazási területei:padlásfödémek lépésálló hőszigetelése, födémfeltöltés és padlófűtéses felület kitöltésére.


Referenciák

Szerkezetépítés

Szakképzett munkatársaink és alvállalkozóink a legmodernebb technológiákkal és anyagokkal, rövid és pontos határidővel végzik el a különböző építőmesteri és szakipari feladatokat! A technológia és a géppark megújjulása, valamint a szakembereink képzése folyamatos, hogy evvel is elősegítsük szlogenünk megvalósulását: "A mi referenciánk az elégedett ügyfél!"


Referenciák